Menu

Om oss


Palma Interiør er eid av Palla og Maria, som er designere for sin egen kolleksjon i samarbeid med høyt kvalifiserte fabrikanter. Kolleksjonen kalles for Norwegian Way of Life, og er basert på livslang observasjon av norsk livsstil innimellom fjell og fjord.

I fjellene har de funnet farger og eventyr fulle av liv. Islandske Palla og svenske Maria har begge blitt norske, og oppdaget vårt lands rike historie og kultur.

Det skandinaviske levesettet er unikt og etter hvert berømt over store deler av verden. Kulden, den friske luften, og de vakre landskapene er inspirerende for kunstnere og designere fra inn- og utland. Den lange vinteren gir utsøkte stunder i varmen foran peisen, og varme farger preger Palmas design, som tar utgangspunkt i de mest fargerike landskapene i vårt langstrakte land.

I dag består kolleksjonen av mer enn 2000 ulike objekter og produkter. Palla og Maria er nesten til enhver tid tilgjengelige på kontoret på hovedkvarteret, og kan nås av alle som er interessert i å diskutere kolleksjoner og produkter. Har du noe å dele med oss, er det bare å sende oss en e-post. Vi er også aktive på sosiale media, så følg oss gjerne på Facebook, Instagram, eller Twitter.

Vi i Palma Interiør vet at du er en bevisst forbruker som tenker over effekten av dine innkjøp. Glade kunder er bare den ene siden av saken. Vi er alle sammenknyttet: designere, ansatte, innkjøpere, produsenter, og naturmiljøet, vi er avhengige av hverandre og avhengige av å ta modne og kloke beslutninger.

Våre beslutninger er basert på våre verdier og det ansvaret vi tar for effektene av våre handlinger. Det er fordi kloke beslutninger og gjennomtenkte handlinger gjør oss til det vi er. Denne bevisstheten gjennomsyrer våre produksjonsmetoder, vårt utvalg av materialer og fabrikanter, og våre besøk og undersøkelser hos samarbeidspartnerne våre.

 

navn

e-post

substans

beskjed