Hvordan dekorere en helt ny bolig

Written by lofotferga on February 16, 2016 Categories: Møbler og Design

Når du har fått deg nytt hus eller en ny leilighet å flytte inn i, er du klar for en stor overgang og du starter nærmest med blanke ark og farvestifter. Da er det viktig at du utarbeider en plan for hvordan denne boligen kan bli et hjem, og vi kan hjelpe deg med det. Ta gjerne kontakt med oss for en utførlig konsultasjon, men her kommer noen enkle råd som kan få hjernevindingene i gang og de kreative saftene til å suse.

En av de første forpliktelsene som påligger deg, er at du må ha en grundig gjennomgang av dine gamle saker og ting. Dette er tidspunktet for å bli kvitt kanskje så mye som home-663209_960_720halvparten av det du har av ting, fra gamle møbler til marginalt fungerende kjøkkenutstyr og tvilsomme dekorasjoner du fikk av en velmenende tante. Kast så mye som mulig, etter først å ha solgt det som har monetær verdi og gitt bort det som kan ha en nytteverdi for noen andre du kjenner.

Start gjerne på soverommet. Tenk over hvor mye tid du tilbringer på soverommet, og hvor viktig det er å få en god natts søvn hver natt. Laken og dyner er en viktig del av dette bildet, men tenk også hvordan gardiner passer inn i det estetiske bildet og dine behov for lys og mørke på ulike tider av døgnet. En vakker seng er selvfølgelig kronen i juvelen, men disse kan være dyre og trenger ikke være første prioritet med en gang. Viktigere er det at du har en god madrass og en fredelig atmosfære. Velg vakre bilder og gjenstander heller enn en TV på rommet, og du vil sove mye bedre.

Som vi antydet ovenfor er det viktig å ikke bruke penger på alt man har lyst på med en gang, som for eksempel den dyre sengen. Det er en god regel at du skal leve i boligen i to måneder før du gjør noen større innkjøp. Årsaken er at måten du tror huset vil bli brukt på er litt feil i forhold til måten du faktisk bruker det på!

Comments Off on Hvordan dekorere en helt ny bolig